Produs in Romania – camasi si accesorii de calitate

Produs in Romania – industria confectiilor este o activitate cu traditie indelungata. Acest lucru este confirmat atat de numarul mare de firme de profil existente in tara noastra, cat si de cel al companiilor care aleg sa produca in Romania – in lohn sau semilohn. Acestea sunt branduri de succes, cunoscute la nivel international. Produs in Romania este deja o eticheta de valoare in domeniul confectiilor. Este un brand care a trecut demult granitele tarii si care s-a impus prin calitate si profesionalism.

Neo Fashion produce, de peste 25 de ani, camasi pentru barbati si femei, comercializate pe piata romaneasca si mondiala. Este un business de succes care subliniaza ideea ca produs in Romania este rezultatul combinatiei ideale intre traditia unui croi perfect, de calitate si personalitatea liniilor moderne specifice noilor tendinte in design. Experienta productiei in sistem lohn pentru companii importante din lumea modei a contribuit la imbunatatirea calitatii produselor Neo Fashion prin:

  • folosirea tehnologiilor de ultima generatie,
  • personal inalt calificat si cu experienta,
  • prin desavarsirea tiparelor create pentru clientii nostri.

Conceptul ”made to measure” implementat de Neofashion permite personalizarea camasilor prin selectarea tesaturii, a culorii si a modelului conform cerintelor si nevoilor beneficiarului, iar garantia calitatii ne-a adus in topul producatorilor romani de articole vestimentare. Camasile de dama sau pentru barbati produse in Romania, in stil casual, office sau elegant sunt croite pe masurile celor care le poarta. La Neo Fashion veti gasi intotdeauna solutia vestimentara potrivita fiecarei ocazii.

Unde gasim produsele Neo Fashion?

Camasile produse de Neo Fashion sunt disponibile in 6 magazine proprii din tara, iar magazinul online va permite achizitionarea rapida a produsului dorit sau analizarea si compararea diferitelor articole vestimentare inainte de luarea deciziei de cumparare. Diversitatea materialelor folosite, a culorilor si modelelor oferite, calitatea produselor, precum si personalizarea acestora prin implementarea conceptului ”made to measure” pozitioneaza compania Neo Fashion in topul preferintelor celor care cauta un articol de imbracaminte de calitate, produs in Romania.

Camasile si bluzele create de Neo Fashion transmit eleganta, personalitate si stil si sunt realizate pe masura clientului. Sunt doar cateva motive pentru care peste jumatate de milion de romani aleg in fiecare an produsele noastre.

Alege-ti si tu stilul care ti se potriveste si poarta-l cu incredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *