Firma Neofashion a fost infiintata, de mai bine de un sfert de secol, iar fondatorul ei  – Ovidiu Negru  a dorit sa faca haine de inalta calitate care sa ofere celor ce le poarta intreaga satisfactie in momentele importante din viata lor.

Cu mare atentie la detalii si cu o pregatire minutioasa a fiecarei etape a procesului de productie, produsele noastre se incadreaza perfect in indelungata traditie braileana a manufacturii de camasi.

Produsele fabricate de noi astazi sunt inspirate de dinamica omului modern dar respectand rigorile bunului gust si elegantei.

Dupa cum era de asteptat modul in care ne concepem colectiile nu s-a schimbat din 1991. Folosim in continuare cele mai bune materii prime cu care clientii nostri sunt obisnuiti.

Ceea ce am schimbat au fost tehnicile de fabricatie. Am combinat metodele si traditiile ce s-au dovedit imbatabile de-a lungul timpului cu tehnologiile moderne disponibile.

Atenti la trecut dar orientati spre viitor, putem sa va asiguram ca vom continua sa producem camasi de cea mai buna calitate, menite sa va insoteasca in momentele importante din viata.