In cazul in care produsele comandate nu corespund asteptarilor dumneavoastra va rugam sa listati si sa completati Formularul de retur si sa ne trimiteti produsele pe care doriti sa le returnati.

De stiut!

  1. Returul de produse trebuie facut in maxim 14 (patrusprezece) zile calendaristice de la primirea coletului, conform OUG 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.
  2. Livrarea coletului se poate face prin posta sau curierat, costurile de retur fiind suportate de catre dvs. Coletele vor fi preluate doar daca sunt in cutie inchisa si au atasata o copie dupa factura si formularul de retur completat pentru toate produsele din colet.
  3. Produsele returnate trebuie sa aiba etichetele atasate si sa nu fi fost purtate, in caz contrar coletul va fi refuzat.
  4. Contravaloarea produselor returnate va fi rambursata in termen de maxim 7 zile de la sosirea coletului la sediul Neo Fashion. Plata se va face prin virament bancar in contul bancar indicat de dvs. in formularul de retur.

Nota: Neo Fashion nu isi asuma deteriorarea produselor in timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare, motiv pentru care ne rezervam dreptul de a refuza primirea coletului in astfel de situatii.

Descarca Formularul de retur de aici.