Cravate

Cravate clasice si elegante – Neo Fashion – Produs in Romania

Cravata este un accesoriu pe care barbatii eleganti il poarta cu placere si cu o anumita distinctie. Desi la aparitia sa nu a starnit interesul domnilor. Odata cu dezvoltarea industriala barbatii galanti, rafinati, cu un anumit statut social au prins gustul pentru cravate. Cu toate ca are cateva sute de ani, cravata nu s-a demodat. Fiind si astazi un accesoriu important pentru tinutele office sau business purtate de barbati.

Si femeile mai avangardiste au adoptat stilul specific masculin. Purtand uneori cravate ca pe un simbol al egalitatii dintre sexe, al unui caracter puternic sau al pozitiei sociale.

La fel ca in cazul altor accesorii, barbatii poarta cravata deoarece reprezinta un detaliu care le pune in valoare tinuta. Si totodata marcheaza eleganta si rafinamentul personal. Purtarea unei cravate este perceput atat ca semn de distinctie sociala, cat si ca o constrangere de natura sociala. Modul si stilul in care te imbraci transmite, nu doar propriul gust in materie de haine si importanta pe care o acorzi propriei imagini. Cit si respectul fata de cei din jurul tau.

Stilul vestimentar iti transmite personalitatea si este ca o carte de vizita, mai ales in cazul unei prime intalniri. Smart, office, casual sau eleganta, o tinuta masculina corecta este mai greu de realizat decat una feminina. Asta si din cauza faptului ca optiunile barbatilor in materie de obiecte vestimentare sunt ceva mai reduse. Totusi, cu o accesorizare bine aleasa, o tinuta poate fi desavarsita chiar si in cazul vestimentatiei barbatesti.

Cravate clasice si elegante – Neo Fashion – Produs in Romania

De cele mai multe ori, sa realizezi o tinuta eleganta, cu gust, clasica  pare mai dificil in contextul provocarilor pe care tendintele in moda le impun. Regulile de baza in materie de moda si design vestimentar sunt, insa, valabile. Specialistii in imagine considera ca exista o legatura indisolubila intre tinuta „business“ si cravata. Costumul se poarta intotdeauna cu o camasa cu maneca lunga si, desigur, cu cravata. Este indicat ca cei care poarta cravata sa-si asorteze cromatic acest accesoriu.

Cravata alba sau neagra este semn de conservatorism si poate fi purtata la ocazii mai sobre. In cazul purtarii unor cravate colorate este indicata folosirea culorilor complementare sau a nuantelor in acelasi ton. La Neofashion, gasiti cravate de diferite culori si modele, ceea ce va permite obtinerea unor tinute vestimentare cu stil. Potrivite atat pentru intalniri de afaceri, cat si pentru ocazii mai speciale. Tinuta poate fi marcata prin accesorii de calitate.

Acele de cravata, butonii, ceasul sunt detalii subtile care pot evidentia eleganta si stilul unui barbat. Pentru ca – asa cum spunea Coco Channel – ”Moda trece, dar stilul ramane”!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *